• AMEG Webdesign Faktor 22

Drs. Loucas van den Berg is psycholoog, spiritueel therapeut, historicus, coach en bedrijfsadviseur en heeft veel passie voor alle verschillende activiteiten in zijn leven. Hij schreef in verschillende bladen, interviews en boeken over zijn onderzoekservaringen met betrekking tot nieuwetijdskinderen, adoptie, communicatie en stemtherapie, bedrijfscoaching leiderschap, beroepsheroriëntatie en loopbaanbegeleiding. Faktor 22 heeft van deze 1000 dingen één overzichtelijke website gemaakt om een duidelijk beeld te geven van deze interessante man en diens passies.

Klant sinds

2016

Branche

Consultancy

AMEG Website Faktor 22
AMEG Brochure Faktor 22

Wens

Meerder website’s onderbrengen in één website, waarbij een duidelijke structuur zichtbaar is. Upgraden van technische en grafische elementen voor een betere gebruikerservaring.

Idee

Zonder afbreuk te doen aan de verschillende onderdelen laten zien hoe veelzijdig Drs. Loucas van den Berg is door de diverse passies op een eigen manier uit te lichten.

Resultaat

Een nieuwe, frisse huisstijl die aansluit bij de doelgroep en grafische richtlijnen anno 2016/17 en een snelle website met een sterk vergroot gebruikersgemak.

AMEG Mobile 1 Faktor 22
AMEG Mobile Faktor 22

De kernkwaliteiten van Amir die wij ervaren hebben zijn: creativiteit, flexibiliteit, invoelend vermogen, technische vakkennis, oog voor schoonheid. Deze eigenschappen maken dat alle ideeën en producten van ons bedrijf Ameg tot een coherent en gebruiksvriendelijke website zijn omgevormd. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om hem verder in te schakelen voor vormgeving van presentaties en performances.

Loucas van den BergAMEGAMEG

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.