• Chiropractie Revalidatie Banner by Faktor 22

Chiropractie & Revalidatie Nijmegen. In dit praktijk komen patiënten van jong tot oud en met heel uiteenlopende klachten, acuut en chronisch, ontstaan door werk of sport of ‘het gewone leven’. Faktor 22 heeft samen met de klant de huisstijl van Chiropractie Revalidatie ontworpen. Op basis van deze huisstijl is een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die de gebruikerservaring sterk moet verbeteren.

Klant sinds

2018

Branche

Gezondheidszorg

Chiropractie Revalidatie Website by Faktor 22
Chiropractie Revalidatie Logo by Faktor 22

Wens

De visie van Jacob (Eigenaar) doorvoeren in een passende huisstijl en website. Op de website moeten de diensten duidelijk weergegeven worden. Daarnaast moeten bezoekers makkelijk een afspraak kunnen inplannen via een online module op de website.

Idee

Chiropractie Revalidatie heeft baat bij een responsive website. Het moet een zeer gebruiksvriendelijke site worden, zodat mensen makkelijk door de informatie kunnen bladeren.

Resultaat

Een moderne en overzichtelijke website. Voor het design hebben we gebruik gemaakt van een zeer duidelijke pagina-indeling. De pictogrammen en menubalk zijn makkelijk en in de juiste stijl.

Chiropractie Revalidatie Mobile 2 by Faktor 22
Chiropractie Revalidatie Mobile by Faktor 22

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.