• faktor22-comfortools-header

Smartphones, tablets, iPods en laptops. Slechts een paar producten waarvoor het gereedschap van Comfortools.nl gebruikt wordt. Met name de smartphones en tablets worden vaak ter reparatie aangeboden. Kapotte glasplaatjes zijn niet met elke huis- tuin- en keukenschroevendraaier te fixen. Daarvoor heeft Comfortools.nl specifieke instrumenten ontwikkeld. Faktor 22 zorgde voor een gebruiksvriendelijke webshop met diverse producten voor het repareren en onderhouden van uw apparatuur. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Klant sinds

2016

Branche

Handel en retail

faktor22-comfortools-website
comfortools-logo

Wens

Een duidelijke webshop waarbij de producten aangeboden worden, maar waar men ook terecht kan voor het verkrijgen van informatie over het zelf distribueren van de diverse producten.

Idee

Met duidelijke foto’s laten zien welke producten verkrijgbaar zijn en welke instrumenten geschikt zijn voor de diverse reparaties.

Resultaat

Een functionele webshop, waarbij naast de verschillende producten ook informatie te verkrijgen is met betrekking tot het verkopen van de producten in een eigen bedrijf.

faktor22-portfolio-comfortools-iphone
faktor22-portfolio-comfortools-ipad

Heeft u vragen over het project Comfortools of wilt u meer informatie?