• Curia Thuiszorg Banner by Faktor 22

Als je het niet meer zelf kunt, is het fijn dat er mensen zijn die de zorg van je over kunnen nemen. Bij Curia Thuiszorg staat het welzijn van de cliënten voorop. De betrokkenheid van de medewerkers zorgt elke dag voor een glimlach.

Klant sinds

2017

Sector

Zorg

Curia Thuiszorg Website by Faktor 22
Curia Thuiszorg Mobile by Faktor 22
Curia Thuiszorg Mobile 2 by Faktor 22
Curia Thuiszorg Icons by Faktor 22

Wens

De betrokkenheid van de medewerkers doorvoeren in een passende huisstijl en website. Op de website moeten de diensten omschreven worden. Daarnaast moeten bezoekers makkelijk een afspraak kunnen inplannen via een online module op de website.

Idee

Curia Thuiszorg heeft baat bij een responsive website. Het moet een zeer gebruiksvriendelijke site worden, zodat mensen makkelijk door de informatie kunnen bladeren.

Resultaat

Een moderne en overzichtelijke website. Voor het design hebben we gebruik gemaakt van een zeer duidelijke pagina-indeling. De pictogrammen en menubalk zijn makkelijk en in de juiste stijl.

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.