• Fluctum Banner Faktor 22

Fluctum is een bedrijf voor interim en advies. Zij creëren oplossingen voor klanten en zetten net die ene stap extra die het verschil maakt tussen standaard en kwaliteit.

Klant sinds

2016

Branche

Interim & Advies

Fluctum Huisstijl Faktor 22
Fluctum Webdesign Faktor 22
Fluctum Logo Faktor 22

Faktor 22 in de persoon van Amir heb ik mogen ervaren als een ‘exceptional experience’. Amir heeft niet alleen een creatieve prestatie geleverd, als mens is hij ook bijzonder om mee samen te werken. Op aanstekelijk enthousiaste wijze weet hij de gesprekspartner gerust te stellen en mee te nemen in zijn wereld van design. Amir luistert heel goed en verplaatst zich ‘natuurlijk’ en met respect in de situatie van de gesprekspartner. Scherp op de inhoud van zijn design gaat hij flexibel om met feedback. In zijn oplossingen en creaties weet hij zijn positieve, vrolijke houding te verpakken en dat maakt het eindresultaat speciaal. Kortom, zijn werkwijze voegt echt waarde toe en dat maakt hem oprecht onderscheidend. Een aanrader dus!

Egon HoubenFluctum Interim & Advies

Wens

Het was de wens van onze opdrachtgever om een compleet nieuwe website en huisstijl te ontwikkelen en extra in te zetten op opvallende vormgeving. Faktor 22 greep deze kans met beide handen aan om iets moois te creëren.

Idee

Voor Fluctum is gekozen voor een responsive website met een prettige user interface. De mooie, strakke uitstraling van dit bedrijf komt terug in het design van de website en is doorgevoerd in de huisstijl.

Resultaat

Op de homepage is te zien welke diensten Fluctum aanbiedt. Faktor 22 heeft hiervoor een logo ontwikkeld met een special effect, wat direct de aandacht trekt.

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.