• fysiodebaarsjes-header

In Amsterdam West is de fysiotherapiepraktijk Fysio de Baarsjes gevestigd van een enthousiast team bestaande uit 20 therapeuten met diverse specialismen. Verdeeld over drie locaties staan zij voor u klaar om te helpen een fit en gezond lichaam te creëren. Binnen de praktijk zijn 6 manueel therapeuten, meerdere (sport)fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, bekkenfysiotherapeuten en andere specialisten werkzaam. Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om tijdens kantoortijden naar de therapeut te gaan, komen zij de patiënten tegemoet door de praktijk op meerdere dagen geopend te houden tot 20.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur.

Klant sinds

2015

Branche

Gezondheidszorg

fysiodebaarsjes-website

Wens

Een gebruiksvriendelijke website waar de patiënten goed kunnen terugvinden met wie zij een afspraak (kunnen) maken en welke vergoedingen van de zorgverzekeraar zij kunnen verwachten.

Idee

Faktor 22 bedacht een vernieuwende en overzichtelijke website met informatie die voor zowel de patiënten als de therapeuten van belang is.

Resultaat

Faktor 22 creëerde een site waarbij het maken van een afspraak met de juiste persoon en op de juiste locatie met een paar klikken is geregeld. Ook is het nu duidelijk met welke zorgverzekeraars zij samenwerken en hoe deze omgaan met de vergoedingen.

portfolio-fysiodebaarsjes-iphone
fysiodebaarsjes-ipad

Heb je vragen over het project Fysiotherapie de Baarsjes of wil je meer informatie?