• GSM Switch Banner by Faktor 22

GSM Switch in Boxmeer is gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons en tablets. Voor dit startende bedrijf, met een fysieke winkel in hartje Boxmeer, heeft Faktor 22 de huisstijl, website en winkel interieur ontworpen en ontwikkeld.

Klant sinds

2018

Sector

Zakelijke dienstverlening

GSM Switch Website by Faktor 22
GSM Switch Logo by Faktor 22
GSM Switch Mobile 2 by Faktor 22
GSM Switch Mobile by Faktor 22

Wens

Een website die aansluit bij de doelgroep van GSM Switch. Op de website moeten bezoekers makkelijk en veilig online via een online afspraak module een reparatie afspraak inplannen.

Idee

Een moderne website met een knipoog naar techniek. De website moet goed vindbaar zijn en bezoekers laten converteren in de vorm van een winkelbezoek of het maken van een afspraak.

Resultaat

Een moderne en overzichtelijke website waarbij bezoekers via een speciale module direct een reparatie afspraak voor in de winkel kunnen inplannen.

GSM Switch Webdesign by Faktor 22

Faktor 22 gaf ons de juiste begeleiding tijdens de bouw van onze nieuwe huisstijl en responsive website. Zeer prettige samenwerking waarbij er een excellente vertaalslag wordt gemaakt van onze ideeën, behoeften en wensen naar een werkbare en mooie website. Het team is ongelooflijk proactief en denkt mee alsof ze een deel van onze onderneming zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

Rashed AkbariGSM SwitchGSM Switch

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.