• Hitech Banner by Faktor 22

My Hitech is hét adres voor de reparatie van smartphones in de omgeving Leiden. Voor dit startende bedrijf, met een fysieke winkel in hartje Leiden, heeft Faktor 22 de website from scratch ontworpen en ontwikkeld.

Klant sinds

2018

Sector

Zakelijke dienstverlening

GSM Repareren Leiden Webdesign by Faktor 22
Hitech Mobile by Faktor 22
Hitech Mobile 1 by Faktor 22

Wens

Een website die aansluit bij de doelgroep van My Hitech. Op de website moeten de diensten omschreven worden. Daarnaast moeten bezoekers een reparatie afspraak kunnen inplannen via een online afspraak module op de website.

Idee

Een moderne website met een knipoog naar techniek. De website moet goed vindbaar zijn en bezoekers laten converteren in de vorm van een winkelbezoek of het maken van een afspraak.

Resultaat

Een moderne en overzichtelijke website waarbij bezoekers via een speciale module direct een reparatie afspraak voor in de winkel kunnen inplannen.

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.