Benieuwd welke bedrijven het goed doen in de wereld van SEO? Iedereen weet dat het een boost geeft aan je bedrijf als je zo hoog mogelijk in de ranking staat van Google. iProspect geeft elk jaar een ranking waar je duidelijk kunt zien welk bedrijf zijn SEO zaakjes op orde heeft.

Klant sinds

2015

Branche

Communicatie en Media

Wens

Binnen een hele korte deadline moest er een duidelijke en overzichtelijke interactieve website online worden gezet, waarbij het belangrijk was dat alle data heel precies klopte. Dit alles werd ook middels een videoseminar gepresenteerd.

Idee

Een site waarbij de top 10 van elke branche duidelijke zichtbaar is inclusief de metingen die tot de ranking hebben geleid.

Resultaat

Een frisse, aantrekkelijke site met de jaarlijks terugkerende ranking en een uitleg over hoe deze tot stand is gekomen. Het is een makkelijke site om door te navigeren en ook de branches zijn zeer duidelijk vindbaar

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.