• medistitch-header

MediStitch. Het klinkt je waarschijnlijk niet bekend in de oren. Het is een uniek concept voor studenten die een medische opleiding doen en graag snel en goed de basistechnieken van het hechten willen leren of perfectioneren. Maar ook mensen met een beroep in de verzorging die hun skills willen verbeteren of bijhouden hebben met de MediStitch hechtset een geweldig product in handen. Doordat het zo uniek en nieuw is, was MediStitch nog lastig te vinden. Faktor 22 ontwikkelde de complete huisstijl en maakte een duidelijke website, waarop het ontstaan en de voordelen van het product keurig worden toegelicht.

Klant sinds

2015

Branche

Medici

portfolio-medistitch-iphone

Amir heeft alles wat een goede webdesigner maakt, tijdens onze samenwerking heb ik dat met plezier mogen meemaken. Het is een talent om iemands gedachten over te nemen en daar werk van te maken.

De MediStitch website die Amir heeft ontworpen was precies wat ik in gedachten had en hij heeft er nog een flinke schep bovenop gedaan. Je kunt bij hem vrijuit zeggen als je het net iets anders wilt dus hij is zeer flexibel en geduldig.

Ali ZamaniMedistitchMediStitch
portfolio-medistitch-iphone
portfolio-medistitch-ipad

Heeft u vragen over het project MediStitch of wilt u meer informatie?