Hoe weet je of een reclame aanslaat en welke nuances het beste overkomen op de doelgroep? Wat is je doelgroep eigenlijk? Grote bedrijven kunnen er veel baat bij hebben als zij daar een wetenschappelijk antwoord op krijgen. Dat scheelt het verkwisten van veel geld als een poging niet blijkt te werken. Een team van specialisten op het gebied van neurologie ‘leest’ de mensen en test wat de effecten zijn van de getoonde foto’s en filmpjes. De resultaten zijn mind blowing!

Klant sinds

2017

Branche

Wetenschap

Wens

Bij Mind Trace was al een bestaand logo, maar de huisstijl werd niet of nauwelijks doorgevoerd op de website en andere huisstijldragers. Er was een dringende behoefte aan consistentie van de huisstijl, maar er moest ook een nieuwe site ontwikkeld worden, die nèt zo mind blowing zou worden als de onderzoeken die Mind Trace doet.

Idee

Faktor 22 heeft een responsieve website ontworpen voor Mind Trace en op alle huisstijldragers dezelfde huisstijl doorgevoerd. Het idee was om op de homepage een uniek 3D-effect te plaatsen die direct in het oog springt bij het bezoeken van de site.

Resultaat

Faktor 22 heeft voor Mind Trace een style guide ontwikkeld en een passende huisstijl bij het logo ontworpen. De site met ‘simpele’ iconen en duidelijke uitleg geven de bezoeker een beeld van wat de mogelijkheden zijn. Dit wordt extra ondersteund door voorbeeldcases en grafieken met de resultaten. Check it out!

Amir has created from the ground up a new website for us. But not only that, he incorporated and designed an entire house-style for our company. The result was simply amazing. Not only did we think so but our clients were impressed with our professional presence on the web. See for yourself his outstanding work, mind-trace(dot)com

The work experience with Amir was outstanding. He listened to my wishes and even though I might not have known exactly what I wanted he has the talent to ask the right questions. He could within minutes figure out the style that I was looking for and how he needed to design it to still give it the touch of our company.

Since that point on there is no doubt in my mind that with any work regarding illustrations, fotos, webdesign, animation, seo etc., Amir is my go to guy!

I can tell you, you will be happy to choose Faktor 22.

Adjmal SarwaryCEOMind Trace

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.