• faktor22-noah-kappers-header

Noah Kappers is een kapsalon net buiten het centrum van het bruisende Nijmeegse hart. Dit bedrijf is toonaangevend als je het hebt over nieuwe trends en secuur knipwerk. Sinds enige tijd biedt Noah Kappers ook de mogelijkheid om haartransplantaties te laten doen in een ziekenhuis in Turkije.

Klant sinds

2017

Branche

Schoonheid

faktor22-noahkappers-website

Wens

Alles moet nieuwer en frisser, maar vooral professioneel. Dat was de duidelijke boodschap die we meekregen bij de opdracht om voor Noah Kappers aan de slag te gaan.

Idee

Noah Kappers heeft weinig woorden nodig om te laten zien wat ze de klant te bieden hebben. Daarom was het vooral zaak een duidelijke website te maken, waar diensten en prijzen op te vinden zijn. Faktor 22 heeft een responsive website ontworpen. Om alles goed in beeld te brengen, was het ook nodig het foto- en videowerk te doen.

Resultaat

Het ontwerpen van de huisstijl en dit doorvoeren op zowel de websites als alle huisstijldragers gaf met het maken van de foto’s het gewenste effect. De stijl is eenvoudig en smaakvol gehouden met duidelijk vindbare informatie.

faktor22-noahkappers-logo
  • faktor22-noahkappers-visitekaart
faktor22-noahkappers-t-shirt
faktor22-noahkappers-icons

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.