In de afgelopen jaren heeft Partsfix.eu ervoor gezorgd dat zij een belangrijke importeur en distributeur van voornamelijk originele onderdelen voor A-merk mobiele telefoons en tablets zijn geworden. Kwaliteit en servicegericht staan bovenaan voor dit bedrijf wat niet alleen levert in Nederland en Duitsland, maar ook nog eens tegen zéér scherpe en concurrerende prijzen.

Klant sinds

2013

Branche

Handel en retail

Partsfix Level Design Faktor 22

Amir Fahimnia heeft veel ideeën en kan goed samenwerken. Hij denk mee. Amir is bij ons altijd vrij geweest om zijn creativiteit te laten zien. Dit heeft heel goed uitgepakt voor PartsFix. Wij zijn altijd blij met de resultaten en raden Faktor 22 vaak aan onze klanten!

Suley ZamaniPartsFixPartsFix

Wens

Een responsive webshop gebouwd in WordPress. Een Custom Level module die ervoor moet zorgen dat de klanten meer verbonden zijn met het bedrijf, maar ook dat zij veel korting kunnen krijgen op onderdelen en accessoires.

Idee

In samenwerking met Fatih Demir heeft Faktor 22 een webshop gemaakt die aansluit bij de huisstijl en doelgroep van Partsfix.eu

Resultaat

De huisstijl en webshop (gebouwd in WordPress en WooCommerce) sluit goed aan bij de doelgroep. Voor maximale vindbaarheid heeft Faktor 22 door middel van zoektermonderzoek advies gegeven voor de structuur en teksten die op de website gebruikt worden.

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.