Door grondig onderzoek is het Rofraline gelukt een unieke belijningsverf te ontwikkelen die op praktisch alle ondergronden te gebruiken is. Daarnaast levert Rofraline ook diverse voetbalmaterialen.

 

Klant sinds

2017

In samenwerking met

Joost van Kempen

faktor22-rofraline-website

Wens

De bestaande website kon een nieuw jasje gebruiken en moest omgebouwd worden tot een webshop om de klanten meer gericht te kunnen bereiken. De huisstijl die al in gebruik was, werd doorgevoerd in de vernieuwde onderdelen.

Idee

Faktor 22 heeft in samenwerking met Joost van Kempen gebouwd aan een webshop in catalogusvorm. Door de bouw van de site kunnen klanten alles eenvoudig vinden en bestellen. In de vernieuwde site komt ook de doorgevoerde huisstijl mooi tot zijn recht.

Resultaat

Na de livegang op 15 maart 2017 mogen we terugkijken op een mooi resultaat. De duidelijke site met frisse, sportieve uitstraling was geheel naar wens van Rofraline. Om ook goed vindbaar te worden in de zoekmachines, hebben wij gezorgd voor optimalisatie door de SEO voor onze rekening te nemen.

faktor22-rofraline-mobile

We hebben als jong dynamisch bedrijf onlangs een geheel nieuwe website laten bouwen door Faktor 22. We zijn uitermate tevreden over het (eind)resultaat. Omdat het een dynamisch geheel is is er ook de ruimte om te verbeteren of aanpassingen te doen. De top 3 kwaliteiten zijn wat ons betreft het inleven/meedenken, de flexibele opstelling en de extra ondersteuning bij allerlei vragen of onduidelijkheden. Zou Faktor 22 zeker aanbevelen met name om het zeer plezierige contact !

Ronald GrotenbregRofralineRofraline

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.