• schaning-header

Voor diverse zaken op het gebied van boekhouding, het opstellen van de jaarrekening, aangifte van belastingen, bedrijfsadvies en werkgeverszaken kunt u terecht bij Schäning. Daar krijgt u direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zonder onaangename verrassingen achteraf. Duidelijkheid, dat geeft een gevoel van rust!

Klant sinds

2014

Branche

Belastingadviseurs

schaning-website

Wens

Een transparante en duidelijke huisstijl, website en promotiematerialen.

Idee

Een strakke huisstijl die helemaal van deze tijd is. Functionele promotiematerialen en website, waar de nieuwe strakke huisstijl in terugkomt.

Resultaat

Faktor 22 creëerde niet alleen een nieuwe stijl voor Schäning, maar creëerde met de frisse strakke stijl vooral ook veel rust. Precies wat de klant voor ogen had.

portfolio-schaning-iphone
portfolio-schaning-ipad

Amir Fahimnia is de man achter Faktor 22. Amir beschikt over een uitzonderlijke mix van talent, professionaliteit en sociale vaardigheden. Hij heeft een waanzinnige huisstijl voor onze belastingadviespraktijk Tax Tigers ontwikkeld. Onze klantenkring bestaat uit een flink aantal MKB-ondernemers. Wij raden Amir regelmatig aan bij onze relaties en klanten!

Sem SchäningSchäning - Tax & AccountingSchaning.eu

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.