• Stone Creation Header by Faktor 22

Bij Stone Creation zijn zowel bedrijven als particulieren aan het juiste adres voor prachtig afgewerkte keukenbladen van natuursteen, graniet of composiet. Faktor 22 heeft de volledige website ontworpen en technisch ingericht. Het doel van de website: het presenteren van het aanbod van Stone Creation op een wijze die volledig aansluit bij de doelgroep van Stone Creation.

Klant sinds

2018

Branche

Zakelijke dienstverlening

Stone Creation Webdesign by Faktor 22

Wens

De bestaande website kon een nieuw jasje gebruiken en moest omgebouwd worden tot een webshop (catalogusvorm) om de klanten meer gericht te kunnen bereiken. De huisstijl die al in gebruik was, werd doorgevoerd in de vernieuwde onderdelen.

Idee

Het moet een zeer gebruiksvriendelijke site worden, zodat mensen makkelijk door de informatie kunnen bladeren. Door de bouw van de site kunnen klanten alles eenvoudig vinden en bestellen. In de vernieuwde site komt ook de doorgevoerde huisstijl mooi tot zijn recht.

Resultaat

Na de livegang op 01 mei 2018 mogen we terugkijken op een mooi resultaat. De duidelijke site met frisse, sportieve uitstraling was geheel naar wens van Stone Creation. Om ook goed vindbaar te worden in de zoekmachines, hebben wij gezorgd voor optimalisatie door de SEO voor onze rekening te nemen.

Stone Creation Mobile 2 design by Faktor 22
Stone Creation Mobile Design by Faktor 22

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.