Tiz staat voor luxe en kwaliteit. Met deze prachtige en unieke serie sanitair haal je altijd iets bijzonders in huis. Op verzoek kunnen de producten op maat worden gemaakt of worden eigen wensen bij het ontwerp gehonoreerd.

Klant sinds

2016

In samenwerking met

Joost van Kempen

Wens

Het was de wens dat het unieke design van de producten van Tiz terug zou komen in het uiterlijk van de website en de huisstijl. Faktor 22 kreeg de kans om een chique uitstraling te creëren voor de site en de huisstijl.

Idee

Voor Tiz hebben we gekozen voor een responsive website met een prettige user interface. De mooie, luxe uitstraling van de producten komt terug in het design van de website en is doorgevoerd in de huisstijl.

Resultaat

Een gevoel als van een warm bad overspoelt je als je de nieuwe site bekijkt. Faktor 22 gaf met strakke vormgeving een prachtige uitstraling aan de website en dezelfde herkenbare look voor alle huisstijldragers. Om één en ander mooi uit te laten komen, zijn er nieuwe foto’s en video-opnamen gemaakt. Naast het visuele aspect heeft Faktor 22 ook de SEO en SEA voor haar rekening genomen. Hierdoor is Tiz snel vindbaar als er in Google gezocht wordt. Faktor 22 werkte bij dit project samen met Joost van Kempen.

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.