• DRUKWERK

    faktor22-drukwerk-header
faktor22-drukken-van-uw-drukwerk

Drukken van jouw drukwerk

Druk druk druk drukken, of printen of plotten?

Zie je door de bomen het drukwerkbos niet meer? Faktor 22 regelt niet alleen een fantastisch ontwerp, wij adviseren je over het te gebruiken papier (denk aan papiersoort, kleur, gewicht etc.) en bespreken met je welk drukproces het mooiste resultaat geeft op je folders, flyers, briefpapier, visitekaartjes, brochures en al het andere drukwerk wat we bij je mogen laten bezorgen

faktor22-waarom-uitbesteden

Waarom uitbesteden?

Als je iemand voor het eerst ziet en je kunt alleen nog maar kijken naar een grote klodder ketchup op zijn wang, waardoor je de totale inhoud mist van wat deze persoon tegen je zegt…dat is storend.

Drukwerk is als het gezicht van je bedrijf. Het eerste wat mensen zullen zien. Als er iets mis mee is dan zal de hele boodschap van het drukwerk niet overkomen.

Besteed het uit aan een professional. Het maakt het verschil!

faktor22-prijs-je-rijk

Prijs je rijk

Niemand betaalt graag teveel.

En we weten ook dat ‘goedkoop duurkoop’ is. Faktor 22 zorgt niet alleen voor het uitermate stijlvol design van je drukwerk, maar laat het verwerken door professionals voor een eerlijke prijs.

Dat is snel verdiend!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Drukwerk? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86  of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen