• E-COMMERCE

    faktor22-ecommerce-header
winkelen

Winkelen vanuit huis

Het is 35 graden, de mussen vallen van het dak en geen enkele winkel in een straal van 20 kilometer heeft nog een zwembad.

Wat doe je dan? Dan bestel je er eentje online en krijg je de volgende dag keurig je pakketje thuisbezorgd. Voor een commercieel bedrijf is het essentieel een goedwerkende en aantrekkelijke webshop te hebben, die levert wat hij belooft. Bij Faktor 22 kennen we het begrip eCommerce als onze broekzak!

e-commerce

Veelzijdige webshops

Bij Faktor 22 houden we niet van saai!

Wij maken voor jou een veelzijdige website waar je jouw producten aanbiedt en online verkoopt. Verbluf je klanten met kleine handige extra’s, waardoor het winkelen, kiezen en afrekenen makkelijk gemaakt wordt.

Wij werken met geavanceerde software en de mogelijkheden zijn eindeloos. Begin vandaag aan jouw eigen webwinkel!

ecommerce

Een winkel online

92% van de Nederlanders heeft toegang tot internet. Dat zijn heel veel Nederlanders met de mogelijkheid jouw winkel online te bezoeken.

Zorg dat je gevonden wordt. Zorg dat je in de smaak valt.

Laat jij deze klanten links liggen? Dan kost je dit gegarandeerd omzet! Neem contact op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Wil je je Webshop door Faktor 22 laten ontwikkelen? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van E-Commerce? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen