• GRAFISCH ONTWERP

    faktor22-grafisch-vormgeving-header
grafisch

Grafisch Ontwerp

Er zijn mensen die ‘leuk kunnen tekenen’ en er zijn mensen die ontwerpen en daadwerkelijk iets creëren. Waarbij je met elke lijn op het scherm of op papier iets ziet veranderen; er iets ontstaat.

Niet iedereen heeft die gave.

Gebruik een professional om het verschil te maken tussen je buurjongen/neefje/huis-tuin-en keukenillustrator en een grafisch ontwerper. Het loont.

grafisch-ontwerp

Ervaren met grafisch ontwerp

Geef een grafisch ontwerper naast een paar steekwoorden de vrije hand en hij zal je verbluffen met prachtige creaties en ontwerpen in verschillende stijlen. Doordat de grafisch ontwerper denkt ik beelden en lagen, heeft het eindresultaat niet alleen meer diepte, maar heeft het ook het gewenste effect als het op de markt wordt gebracht of online komt.

Het trekt mensen aan en zet ze aan het denken. Als dan gevolg daarvan is dat deze mensen actie gaan ondernemen en jouw product of dienst aankopen/inschakelen, dan is het dubbele winst! De wereld is een mooi ontwerp rijker en je bedrijf maakt meer omzet. Win-win.

creativiteit

Creativiteit is de sleutel

Faktor 22 ontwerpt van brochure tot website. Voor print en screen voor bedrijven in bijna alle branches. Flyers, brochures, visitekaartjes, complete huisstijlen en webdesign zijn voor ons dagelijkse kost. We weten hoe we een ontwerp kunnen maken dat je doelgroep raakt.

Een ontwerp dat aantrekkelijk is. Samen met jou stippelen we een strategie uit om je huisstijl naar een hoger plan te brengen.

Creativiteit is daarbij het lijdend voorwerp. Graag bekijken we met jou de mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.

Hieronder staan enkele voorbeelden uit ons Grafisch Vormgeving portfolio.

Wil je je Grafische werkzaamheden door Faktor 22 laten ontwerpen? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van grafisch ontwerp? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen