• LOGO ONTWERP

    faktor22-logo-ontwerp-header
logo-restyling

Logo ontwerp

Bij een grote gele M denken we allemaal aan de fastfoodketen van Mac Donalds. De zwierige letters van Coca Cola zijn bij iedereen bekend. Je bedrijf zal een boost krijgen in herkenbaarheid met een op maat gemaakt logo. Sterke merkcommunicatie en een smashing logo versterken je organisatie.

 Door de jaren heen hebben wij diverse organisaties voorzien van hun merkidentiteit. De ontworpen logo’s zijn de visuele uitkomst van het doel van de organisatie. Wij ontwerpen met passie en vakmanschap sterke logo’s die passen bij dat doel.

logo-ontwerp

Logo restyling

Elke zoveel tijd kijk je vanaf je bank om je heen en gaan je handen jeuken om alles eens om te gooien. Schuiven met meubels, nieuw verfje op de muren, andere kussens op de bank. Je past je interieur aan aan de veranderingen in je leven.

Je bedrijf maakt ook ontwikkelingen door en heeft ook af en toe een opfrisbeurt nodig. Dus het bedrijfslogo ontwikkelt mee. Vaak zijn het minuscule veranderingen, die zorgen dat er een subtiele modernisering plaatsvindt met groots effect! Kijk maar eens naar de logo’s van bedrijven als Coca Cola. Sta niet stil! Gooi de bezem er door en fris op. Niemand loopt warm voor suf en stoffig…

Tax Tigers Logo by Faktor 22

Wil je meer weten over de mogelijkheden van logo ontwerp? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Logo ontwerp? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen