• MKB

    mkb-header

Webdesign en Grafische Vormgeving voor het MKB

Je hebt net een bedrijfje opgericht en bent laaiend enthousiast over de webshop-in-wording of je kleinschalige-diensten-pagina. Maar… hoe zet je jezelf op de kaart? Met WordArt een flyer in elkaar knutselen en dan blaren onder je voeten lopen om in een straal van 10 km. naamsbekendheid te genereren? Doe toch niet zo raar…! Het kan veel makkelijker, echt waar!

Faktor 22 is een grafisch ontwerpbureau en kan zoveel méér dan het ontwerpen van een professionele flyer of brochure. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites op maat. Ook voor bedrijven/particulieren met een kleiner budget. De mogelijkheden zijn wat wij er samen van maken! Waarom zou je een bestaande uitstraling kopiëren voor je eigen unieke identiteit­?

Behoud je liever je zelfontworpen logo en huisstijl? Dat kan natuurlijk! We bouwen je site om deze stijl heen en laten je eigen creatieve inbreng terugkomen in al je communicatiemateriaal. Liever toch een compleet nieuwe huisstijl of een restyling van je logo? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij denken met je mee. Door gebruik te maken van het CMS systeem WordPress kun je na het aanleveren van de site ook zelf dingen wijzigen. Daardoor houd je alles up 2 date en kunnen wij ons bijvoorbeeld daarna bezighouden met het onderhouden van alle plug-ins, apps of technische zaken van je webshop.

Kijk op onze site voor de vele opties die Faktor 22 te bieden heeft. We maken graag een afspraak om te sparren over je wensen en onze inbreng. Bij Faktor 22 staat persoonlijk contact bovenaan om tot het beste resultaat te komen.

Vrijblijvend meer informatie?

Wat klanten over ons zeggen