• SEO

    faktor22-seo-header
diensten-seo

Wat is SEO?

Mensen die zoekmachines gebruiken om bedrijven/personen/dingen op te zoeken, doen dit meestal aan de hand van een aantal trefwoorden. SEO is het optimaliseren van websites voor mensen die zoekmachines gebruiken. Hierbij zorgen we dat er op jouw website bepaalde trefwoorden (keywords) staan, waarbij de site steeds weer naar boven komt in de zoekmachine als op één van de trefwoorden wordt gezocht.

Hierdoor verhoog je het bezoek aan je site. Je wordt dus makkelijker gevonden, krijgt meer klanten en dat betekent dat je omzet uiteindelijk zienderogen zal gaan toenemen. Wie wil dat nou niet?

seo-sea

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Maak ook gebruik van onze SEO optimalisatie en maak jouw bedrijf vindbaar in de zoekmachines. Of dat nu is voor het oorspronkelijke design van je site of voor vele jaren in de toekomst.

Alles verandert. Jij verandert toch wel mee? Met onze jarenlange online ervaring nemen wij je aan de hand, zodat je niet achterloopt. Kijk vooruit!

SEO

Optimalisatie van Faktor 22

Wat wil je met je website bereiken?

Dat mensen deze na het vinden wegklikken of dat ze gevangen worden door niet alleen de mooie vormgeving, maar door wat er STAAT? Wij zorgen dat jouw site op de juiste plaats komt te staan in de zoekmachines.

Maar wij zorgen er door middel van SEO ook voor dat mensen tot actie overgaan. Door de site bladeren, zien wat je te bieden hebt. Maak ze nieuwsgierig, prikkel de zintuigen!

Gratis SEO tips! Ik wil gevonden worden!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van SEO? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen