• VERPAKKINGSONTWERP

    faktor22-verpakkingsontwerp-header

Faktor 22 is een bureau voor verpakkingsontwerp

Een leugen in een gouden wikkel zal nooit een waarheid worden. Maar een juiste verpakking kan een merk en product een enorme boost geven in naamsbekendheid en verkoop. Het heeft een bepaalde uitstraling, verleidt de klant en geeft een verwachting mee. Wat gebeurt er als ik het product uitpak? Ziet dat er dan net zo mooi uit als ik me had voorgesteld? De juiste verpakking is de hoeksteen van elke goede marketing mix.

Het ontwerpen van een verpakking die meer verkoop genereert is niet eenvoudig. Consumenten leven tegenwoordig ook in een interactieve wereld, kiezen bewuster en kopen steeds meer producten online.

Wij zijn een technisch en creatief design bureau voor merk communicatie en verpakking ontwerp. Van creatie tot realisatie goed verpakt. Kies voor je mooie producten voor de ‘eerlijke gouden wikkel’.

faktor22-partsfix-verpakking

Wil je meer weten over de mogelijkheden van verpakking ontwerp? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Verpakkingsontwerp? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen