• VIDEOWERK

    faktor22-video-header
video

Video

Hauptsache es bewegt sich was… (Bertolt Brecht). Als het maar beweegt; dan trekt het de aandacht. Faktor 22 laat je bedrijf of organisatie graag schitteren met een video op de homepage. Hierdoor wordt je website aantrekkelijker voor bezoekers en verhoog je de conversie.

Trek niet alleen de aandacht, maar houd deze ook vast. Zorg dat je iets te melden hebt.

videowerk

Informeer en amuseer!

Een video kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld bezoekers op een audiovisuele manier kennis laten maken met je bedrijf of een belangrijk evenement. Maar naast informatief kan je video ook een glimlach toveren op het gezicht van de bezoeker van jouw site.

De kans dat je daarmee als positief in herinnering blijft is dermate groter. Iemand is eerder geneigd terug te komen of door te klikken in de verschillende menu’s.

video-werk

Kijk dan!

Een bedrijfsvideo kan ook voor interne doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een verfilming van het bedrijfsuitje of personeelsfeest van vorige week.

Ongeacht het doel, een video werkt.

En Faktor 22 weet precies wat het beste bij je bedrijf of organisatie past. Kijk hier naar voorbeelden.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Video? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen