• WEBDESIGN

    faktor22-webdesign-header
faktor22-webdesign

Webdesign

Je bedrijf heeft vast iets heel moois te bieden. Of misschien wel iets heel handigs. Iets waar niet veel mensen verstand van hebben. En je wilt dit graag aan de wereld laten zien: “Kijk! Dit zijn wij, dit maken wij!”

Wij hebben geen verstand van wat je doet of maakt, maar we kunnen het wel laten zien!

Bij Faktor 22 weten we waar we mee bezig zijn. We hebben het allemaal al een keer gezien en gedaan. Onze ervaring in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren heeft al voor vele klanten een positieve bijdrage geleverd. Doordat wij ons verdiepen in niet alleen jouw wensen, maar ook die van je doelgroep kunnen wij planmatig en doelgericht te werk gaan. Zo maken wij prachtige dingen om je producten en diensten op z’n mooist neer te zetten. Daar wordt toch iedereen blij van?!

faktor22-website

Bedrijven en Particulieren

Je wilt graag dat je bedrijf gevonden wordt. En dat je herkenbaar bent voor je klanten. Onderscheidend en geen dertien in een dozijn. Dan ben je bij Faktor 22 aan het juiste adres!

Wij analyseren jouw onderneming en leggen de nadruk op een herkenbare huisstijl voor de doelgroep. Van hieruit ontwerpen wij niet alleen een zeer aantrekkelijke, maar bovenal gebruiksvriendelijke website.

Dat betekent navigeren door de overzichtelijke menu’s, waarbij de benodigde informatie eenvoudig gevonden wordt. Zo kun je je bezig blijven houden met waar jij goed in bent!

faktor22-web

CMS

Tegenwoordig werken veel bedrijven met CMS (Content Management Systeem). Zo ook Faktor 22.

Met een CMS is je website zeer eenvoudig te beheren. Wij bieden een pakket dat tegenwoordig heel veel gebruikt wordt, waardoor het aantal extensies (handige extra’s) snel groter wordt.

Het bij ons te verkrijgen CMS systeem (WordPress) is geschikt voor iedereen; van kleine particuliere websites tot sites van grote bedrijven. En als je graag snel iets zelf wilt invoeren, is dat geen enkel probleem!

Door de duidelijke uitleg van Faktor 22 krijg je het binnen no time in de vingers. Besteed je het liever uit? Ook dan staan wij voor je klaar met hulp en advies.

Faktor 22 is Responsive Webdesign Specialist

Je wilt uit eten en je zoekt op je mobiele telefoon naar een restaurant. De pagina die geopend wordt, past niet op het schermpje van je telefoon en je moet heen en weer blijven scrollen om de menukaart te kunnen lezen of het telefoonnummer te vinden. Dat is zeer vervelend en bovendien niet meer van deze tijd!

 Faktor 22 zorgt dat het klopt én dat het past. Op je laptop, pc, telefoon of tablet. Dat heet Responsive webdesign en is gewoon standaard bij Faktor 22.

Een greep uit onze responsive webdesigns vind je hieronder. Bekijk ons werk en cases voor meer informatie over responsive webdesign en mobiele websites.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van webdesign? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen

Faktor 22