SSL Certificaat

Als je bij Faktor 22 klant bent, beschikt jouw website waarschijnlijk al over een DV-SSL-certificaat. Daarmee geef je bezoekers al aan dat je de veiligheid van hun gegevens serieus neemt. Toch kan het nog beter, en die kennis wil ik je niet ontnemen

Een EV-certificaat is een upgrade van je huidige SSL-certificaat. Heb je weleens een grote groene balk gezien in de URL-balk van je webbrowser? Zoals bij ons:

Dit is een EV-certificaat. Met dit certificaat wordt via een uitgebreid onderzoek jouw identiteit en eventueel die van je bedrijf gecontroleerd. Hiermee laat je jouw klanten nog duidelijker zien dat veiligheid en eerlijk handelen over het internet een topprioriteit voor je is. Meer informatie hierover vind je hier.

Een transparant en veilig internet is belangrijk. Daarom bieden wij je nu de mogelijkheid om een EV-certificaat tegen superlage prijs te kopen. Normaal betaal je € 279,95. Tot en met 31 augustus betaal je maar € 179,95 per jaar, inclusief installatie. De aanbieding geldt voor de gehele looptijd van je certificaat.

Wil je jouw bezoekers een veilige website bieden? Vul het formulier hiernaast in en gebruik de speciale kortingscode YT1OM6YK1W7XM.

Ik wil een EV-certificaat!

reCAPTCHA is required.