• Faktor 22 geeft vorm aan jouw ideeën, vanuit hartje Nijmegen

    Grafische vormgeving Nijmegen

Grafische vormgeving? Faktor 22!

Grafische vormgeving is waar Faktor 22 tien jaar geleden uit is ontstaan, iets waarvan we met trots kunnen zeggen dat we er goed in zijn. We geven vorm aan de visuele identiteit van je bedrijf in de breedste zin van het woord: van visitekaartje tot bedrijfswagen tot website.

Wij kijken verder dan een mooi design alleen. Geef ons – naast een paar steekwoorden – de vrije hand en we zullen je verbluffen met ontwerpen die aansluiten bij jouw producten, diensten en doelgroep.

Neem contact met ons op en laat ons je verbazen met de vele mogelijkheden op het gebied van grafische vormgeving.

faktor22-taxtigers-logo-ontwerp

Faktor 22 creëert jouw visuele identiteit!

De huisstijl is dé visuele identiteit en herkenbaarheid van jouw onderneming, Het vormt het uitgangspunt voor de look en feel van alle communicatie naar jouw klanten toe: via visitekaartje, website of roll-up banner. De huisstijl wordt in alle communicatiemiddelen consistent toegepast voor maximale herkenbaarheid en maximaal vertrouwen bij jouw doelgroep.

Samen met jou bedenkt reclamebureau Faktor 22 een huisstijl die zich maximaal identificeert met je bedrijf, producten en diensten door een knallend beeldmerk, woordmerk, stijlelementen, typografie en kleurgebruik.

Faktor 22 zet jouw bedrijf op de kaart.

Grafisch vormgever nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres

Faktor 22 ontwerpt van brochure tot website. Voor print en screen voor bedrijven in bijna alle branches. Het grafisch vormgeven van flyers, brochures, visitekaartjes, complete huisstijlen en webdesign zijn voor ons dagelijkse kost. We weten hoe we een ontwerp kunnen maken dat je doelgroep raakt en online een indruk achterlaat. Een grafisch ontwerp dat aantrekkelijk is. Samen met jou stippelen we een strategie uit om je huisstijl naar een hoger plan te brengen.

Creativiteit is bij grafische vormgeving het lijdend voorwerp, en daar hebben wij een gezonde dosis van. Graag bekijken we met jou de mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.

relay42-tag-data-management-faktor22

Vrijblijvend meer informatie?

Wil je weten wat Faktor 22 voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)24 20 22 190 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen

Faktor 22