• Faktor 22 geeft vorm aan jouw ideeën

    vanuit hartje Nijmegen

Grafische vormgeving?

De huisstijl (grafische vormgeving) is dé visuele identiteit en herkenbaarheid van jouw onderneming, Deze vormt het uitgangspunt voor de “look & feel” van alle communicatie naar jouw klanten toe. De huisstijl wordt in alle communicatiemiddelen consistent toegepast voor maximale herkenbaarheid en maximaal vertrouwen bij jouw doelgroep.

Wij geven vorm aan de visuele identiteit van je bedrijf in de breedste zin van het woord: van het visitekaartje tot de website.

Tax Tigers Logo by Faktor 22
Fluctum Huisstijl Faktor 22

Faktor 22 zet jouw bedrijf op de kaart

Het vormgeven van complete huisstijlen, websites, flyers, brochures en visitekaartjes zijn voor ons dagelijkse kost.

Samen met jou stippelen we een strategie uit om je huisstijl naar een hoger plank te tillen. Door inzet van een knallend beeldmerk, woordmerk, stijlelementen, typografie en kleurgebruik creëert Faktor 22 een huisstijl die maximaal aansluit bij je producten en/of diensten.

Wij kijken verder dan een mooi design alleen. Creativiteit is bij grafische vormgeving leidend en daar hebben wij een gezonde dosis van. Geef ons – naast een paar steekwoorden – de vrije hand en we zullen je verbluffen met het resultaat!

Vrijblijvend meer informatie?

Wil je weten wat Faktor 22 voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)24 20 22 190 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onderstaand formulier.

reCAPTCHA is required.

Wat klanten over ons zeggen