• Online marketing met een missie

    jouw bedrijf in de spotlight!

    Online Marketing Banner Faktor 22

Faktor 22 bedenkt, ontwerpt, bouwt en positioneert voor jouw bedrijf

Van begin tot eind verzorgen wij jouw online marketing. Dus we komen met briljante ideeën, shapen ze in de juiste vorm, werken ze uit en zorgen dat de hele wereld ze kan zien. Bekijk in ons portfolio voor wie we al eerder meer zichtbaarheid creëerden.

Ervaring loont! Wij weten een short-cut voor het positioneren van jouw bedrijf

Faktor 22 werkt al geruime tijd voor diverse bedrijven. En van iedere ervaring leren wij ook weer hoe we nog beter onze kennis kunnen inzetten om bedrijven een op maat gemaakt plan van aanpak aan te bieden, zodat iedereen een eigen positie kan verwerven in de Google ranking. Hierdoor zullen klanten je sneller vinden en beter beoordelen.

Hogerop in de ranking? Met SEO beklim je de ladder sneller!

SEO is een magisch begrip. Aan de hand van kleine handigheidjes richt je de aandacht op jouw bedrijf. Google heeft haar voelsprieten volledig gefinetuned om deze handigheidjes op te sporen, te analyseren en te beoordelen. Dus met een simpel truckje kom je er niet. SEO is een web van spotlights die alle kanten op gericht staan, maar het is de kunst om ze maar één kant op te laten schijnen. Faktor 22 geeft hier extra uitleg over hoe SEO voor jouw bedrijf van meerwaarde kan zijn.

faktor22-mst-security-mobile

Wie is je doelgroep en wat is je doel? Wij brengen ze samen!

Soms staat er bij de ‘zoekertjes’ in het wijkkrantje: ‘Gezocht: studenten voor verspreiding van huis aan huisbladen’. Terwijl even verderop staat: ‘Gezocht: bijbaantje voor in de middag- en avonduren’. Als deze twee advertenties gematched zouden worden, zijn beide partijen gelukkig. Maar….wie brengt ze bij elkaar? Zo gaat het ook met bedrijven en hun doelgroep, de markt. Wij staan midden in het geheel en voegen de juiste kandidaten bij elkaar. The perfect match; dat zoeken we graag voor je uit!

Bij ons ben je aan het juiste adres als je wilt dat je bedrijf zichtbaar is

Faktor 22 is grondig. We bedenken de valkuilen en de logische stappen die we tegenkomen op weg naar het zichtbaar maken van je bedrijf. Zo maken we mensen bewust van hoe hun bedrijf heet en eruit ziet, maar ook hoe je er online uitziet. Dat is minstens zo belangrijk, omdat het internet vaak ook op het eerste oog onzichtbare voetstappen registreert. Dus pas op met lollig bedoelde foto’s en teksten, kijk uit met het nemen van een domeinnaam (hoe komt dit over en is het makkelijk te vinden) en weet wat je personeel onder de bedrijfsnaam doet/publiceert.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van Online Marketing? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen