Over Faktor 22

  Sinds de oprichting van Faktor 22 door Amir Fahimnia in 2008 heeft het bedrijf zich gefocust op het versterken van merkidentiteiten. Hiervoor zijn onder andere huisstijlen en websites voor verschillende bedrijven en doelgroepen ontwikkeld.

  ‘Faktor’ verwijst naar een ‘medeoorzaak of medebepalend deel’. Zo heeft Faktor 22 een belangrijk aandeel gehad in het success van vele bedrijven en heeft het de regie gevoerd over het proces van bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van opdrachten.

  ‘22’ verwijst naar de samenwerking en de verbinding tussen 2 gelijkwaardige partijen. Aan de ene kant bundelt Amir graag zijn krachten met die van zijn collega’s en aan de andere kant gaat hij een hechte band aan met zijn klanten. Daardoor ontstaan de mooiste producten en kan men met een positief gevoel terugkijken op de samenwerking en het eindproduct.

  Amir Fahimnia

  Eigenaar / Webdesigner

  Forough Lotfi

  Designer

  Majid Mirzaei

  Java Developer

  Shahab Morovati

  Lead Developer

  Onze werkwijze

  Ons werk is nooit helemaal af. Na het brainstormen, ontwerpen en ontwikkelen, zullen wij blijven verbeteren en optimaliseren.

  1. Brainstorm

  Tijdens een intakegesprek bekijken we samen wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn. Hieruit komt een samenwerkingsvoorstel.

  2. Ontwerp

  Na akkoord over de samenwerkingsvoorstel start de ontwerpfase van diverse templates. Hierbinnen is er genoeg ruimte voor input & aanpassingen.

  3. Ontwikkeling

  Op basis van het design en de gewenste functionaliteiten wordt de website vervolgens gebouwd in het content management systeem (WordPress).

  4. Optimalisatie

  Wanneer de website compleet is, wordt deze officieel gelanceerd en gehost op onze eigen servers. Wij maken wekelijks een backup van de site en houden het dataverkeer bij.

  Onze kenmerken

  Gepassioneerd

  Aan onze projecten is te zien dat we met passie aan onze opdrachten werken en trots zijn op het resultaat.

  Je zult het verschil opmerken.

  Integer

  Eerlijkheid en oprechtheid vormen de fundering van onze samenwerking.

  We geven je alle benodigde informatie zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

  Betrouwbaar

  We concentreren ons op goede communicatie en komen onze afspraken na.

  Je kunt rekenen op een lange termijn relatie met ons.

  Werk je graag samen met een gemotiveerd team dat luistert naar jouw wensen?