Faktor22 is een samenwerkingscultuur, geleid door Amir Fahimnia.

Sinds de oprichting van Faktor 22 door Amir in 2008 heeft het bedrijf zich gefocust op het versterken van merkidentiteiten. Hiervoor zijn onder andere huisstijlen en websites voor verschillende bedrijven en doelgroepen ontwikkeld.

‘Faktor’ verwijst naar een ‘medeoorzaak of medebepalend deel’. Zo heeft Faktor 22 een belangrijk aandeel gehad in het success van vele bedrijven en heeft het de regie gevoerd over het proces van bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van opdrachten.

‘22’ verwijst naar de samenwerking en de verbinding tussen 2 gelijkwaardige partijen. Aan de ene kant bundelt Amir graag zijn krachten met die van zijn collega’s en aan de andere kant gaat hij een hechte band aan met zijn klanten. Daardoor ontstaan de mooiste producten en kan men met een positief gevoel terugkijken op de samenwerking en het eindproduct.

Amir Fahimnia

Managing Director

Forough Lotfi

Designer

Majid Mirzaei

Java Developer

Milou Salemans

Copywriter (Stommelou)

Yasin Hamidi

Developer

Shahab Morovati

Developer

Faktor22 ben jij

Geen project is hetzelfde, want geen bedrijf is hetzelfde.
Echter is de cultuur waarbinnen Faktor22 werkt de overeenkomst in ieder project. 

Faktor22 hecht waarde aan betrokkenheid, heldere communicatie en oprechtheid. Alleen als aan deze factoren wordt voldaan, kan een samenwerking goed slagen. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Voor Faktor 22 gaat dit als vanzelf: wij creëren een samenwerkingscultuur en nemen je hierin mee. Vanaf het begin wordt deze werkwijze duidelijk en vloeit door het gehele proces, zonder dat er iets wordt opgedrongen.