• ameg-header

Een duizendpoot mogen we Drs. Loucas van den Berg wel noemen. Hij is psycholoog, spiritueel therapeut, historicus, coach en bedrijfsadviseur en heeft veel passie voor alle verschillende activiteiten in zijn leven. Hij schreef in verschillende bladen, interviews en boeken over zijn onderzoekservaringen met betrekking tot nieuwetijdskinderen, adoptie, communicatie en stemtherapie, bedrijfscoaching leiderschap, beroepsheroriëntatie en loopbaanbegeleiding. Faktor 22 heeft van deze 1000 dingen één overzichtelijke website gemaakt om een duidelijk beeld te geven van deze interessante man en diens passies.

Klant sinds

2016

Branche

Kunst & Genezing

faktor22-ameg-website

Wens

Meerder website’s onderbrengen in één website, waarbij een duidelijke structuur zichtbaar is.

Idee

Zonder afbreuk te doen aan de verschillende onderdelen laten zien hoe veelzijdig drs. Van den Berg is door de diverse passies op een eigen manier uit te lichten.

Resultaat

Een site met oog voor detail in vormgeving en een knipoog naar zowel de duizendpoot als de mens achter Ameg.nl.

portfolio-ameg-iphone
portfolio-ameg-ipad
Loucas van den Berg

De kernkwaliteiten van Amir die wij ervaren hebben zijn: creativiteit, flexibiliteit, invoelend vermogen, technische vakkennis, oog voor schoonheid. Deze eigenschappen maken dat alle ideeën en producten van ons bedrijf Ameg tot een coherent en gebruiksvriendelijke website zijn omgevormd. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om hem verder in te schakelen voor vormgeving van presentaties en performances.

Loucas van den BergAMEGAMEG

Heeft u vragen over het project AMEG of wilt u meer informatie?

Faktor 22