• Arts Portaal Banner Faktor 22

Arts Portaal is dé startpagina voor huisartsen waarin in een overzicht alle webpagina’s getoond worden die tijdens het spreekuur relevant kunnen zijn. Faktor 22 heeft de huisstijl van Arts Portaal een opfrisbeurt gegeven. Op basis van deze huisstijl is een geheel nieuwe website ontwikkeld die de gebruikerservaring sterk moet verbeteren.

Klant sinds

2017

Branche

Gezondheidszorg

Arts Portaal Webdesign Faktor 22
Arts Portaal Logo Faktor 22

Wens

De Arts Portaal website stond in de basis goed, maar was technisch en grafisch gedateerd. De wens is het upgraden van technische en grafische elementen voor een betere gebruikerservaring.

Idee

De huisstijl en website van een opfrisbeurt voorzien waarbij de website technisch opnieuw wordt opgezet voor betere performance en experience.

Resultaat

Een nieuwe, frisse huisstijl die aansluit bij de doelgroep en grafische richtlijnen anno 2017 en een snelle website met een sterk vergroot gebruikersgemak.

Artsportaal Responsive Faktor 22
Artsportaal Responsive Mobile Faktor 22

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige recensies. Faktor 22 heeft artsportaal.nl een hele nieuwe restyle gegeven en ons logo, huisstijl en website ontworpen. Gedurende het gehele proces was Amir altijd laagdrempelig bereikbaar voor overleg waardoor we het project samen konden bijsturen.

De vriendelijkheid, openheid en enthousiasme gecombineerd met vakkennis onderscheidt Faktor 22 van andere bedrijven. We zijn blij en trots op het resultaat en hopen in de toekomst nog vaak te mogen samen werken!

Thomas ManciniArts PortaalArts Portaal

Enthousiast? Wij zijn er van overtuigd dat we ook wat voor jou kunnen betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of een cola bij ons of bij jou op kantoor. Wij vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken.