Bij Bevalcentrum West draait het om het creëren van een rustige, huiselijke sfeer waar men zich thuis moet voelen bij het mooist denkbare moment… Het op de wereld zetten van een nieuw leven. Het Bevalcentrum West heeft een groot aantal professionals in dienst om de ouders hierin te begeleiden en ondersteunen, maar het moet niet overkomen als een groot zakelijk bedrijf met het ‘iedereen is een nummer’-gevoel.

Klant sinds

2016

Branche

Zorg

Wens

Doordat het al snel duidelijk was wat de wensen waren van het team van Bevalcentrum West, konden we direct aan de slag. De oude site voldeed zowel uiterlijk als functioneel niet aan de eisen. Ons werd gevraagd er een overzichtelijke responsive website van te maken, die zowel informatief als vernieuwend en duidelijk is.

Idee

Een site met veel zachte kleuren, die mensen een welkom gevoel geeft (zoals ook in het bevalcentrum het geval is). Er werd gevraagd om de site meertalig te maken (NL/EN) in verband met het groeiende aantal niet Nederlands sprekende cliënten. We hebben ook een online afspraakmodule gemaakt waar klanten zich aan kunnen melden voor informatie en/of rondleidingen. De site is zowel voor desktop als mobiel vormgegeven en geeft altijd de volledige informatie in de juiste verhoudingen.

Resultaat

Faktor 22 heeft gekozen voor een site waarbij het gevoel meteen goed moet zijn voor de cliënten. Ook is het belangrijk dat het geen doolhof is, maar een overzichtelijke site. Mensen kunnen makkelijk een afspraak maken en informatie opzoeken. Voor het team van Bevalcentrum West is het een prettige site om alles te kunnen laten zien, maar ook om alle afspraken op de juiste manier in te plannen.

Heeft u vragen over het project Bevalcentrum West of wilt u meer informatie?

Faktor 22