• Reviews

    We krijgenGemiddelde van 5 op een totaal van 27 beoordelingen
Kindefysiotherapie Morel

De afgelopen maanden hebben we mogen samenwerken met Amir van Faktor22. Amir is een zeer bekwame webdesigner en erg gedreven. Hij luisterde goed naar onze wensen en bracht met zijn kennis en ervaring veel bruikbare input. Hierdoor waren er amper revisieronden nodig om tot de allermooiste site van Nederland te komen. Amir is een fijn persoon om mee samen te werken. Hij is flexibel, creatief en rustig.

We zijn ontzettend blij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties van zowel oude maar vooral ook nieuwe cliënten.

Bedankt Faktor 22!

egon-houben
Fluctum

Faktor 22 in de persoon van Amir heb ik mogen ervaren als een 'exceptional experience'. Amir heeft niet alleen een creatieve prestatie geleverd, als mens is hij ook bijzonder om mee samen te werken. Op aanstekelijk enthousiaste wijze weet hij de gesprekspartner gerust te stellen en mee te nemen in zijn wereld van design. Amir luistert heel goed en verplaatst zich 'natuurlijk' en met respect in de situatie van de gesprekspartner. Scherp op de inhoud van zijn design gaat hij flexibel om met feedback. In zijn oplossingen en creaties weet hij zijn positieve, vrolijke houding te verpakken en dat maakt het eindresultaat speciaal. Kortom, zijn werkwijze voegt echt waarde toe en dat maakt hem oprecht onderscheidend. Een aanrader dus!

rene-peperzak
Interscreen

Amir is een goede vakman, die niet alleen het (foto-)grafische vakmanschap ambieert maar vooral de menselijke en persoonlijke
keuzes respecteert. Als je Amir ontmoet voel je je zelf op je gemak. Daardoor komen de beste ideeën tot zijn recht en vanzelf naar boven.

Zo weet hij als geen ander een totaal concept te bieden.
Ik heb veel te danken aan de mooie en up-to-date website, die hij nu voor mij aan het 'bouwen' is. Ik heb alle vertrouwen in de persoon Amir. Een fijne en warmhartige collega. Laat je enthousiasme in de toekomst niet in de steek. Veel mooie creaties zijn je in de toekomst gewenst!

We hebben als jong dynamisch bedrijf onlangs een geheel nieuwe website laten bouwen door Faktor 22. We zijn uitermate tevreden over het (eind)resultaat. Omdat het een dynamisch geheel is is er ook de ruimte om te verbeteren of aanpassingen te doen. De top 3 kwaliteiten zijn wat ons betreft het inleven/meedenken, de flexibele opstelling en de extra ondersteuning bij allerlei vragen of onduidelijkheden. Zou Faktor 22 zeker aanbevelen met name om het zeer plezierige contact ! Roy van der Hoek

De kernkwaliteiten van Amir die wij ervaren hebben zijn: creativiteit, flexibiliteit, invoelend vermogen, technische vakkennis, oog voor schoonheid. Deze eigenschappen maken dat alle ideeën en producten van ons bedrijf Ameg tot een coherent en gebruiksvriendelijke website zijn omgevormd. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om hem verder in te schakelen voor vormgeving van presentaties en performances.

I am very happy with the end results of our Su-B website, and we received many positive reaction from our customers as well.

Faktor 22 – Amir has the knowledge and artistic talent to create something beautiful. We discussed every details during the creation of the website, and Amir is always willing to find the solution to fulfil client’s need.

I would certainly recommend Faktor 22 – Amir’s unique creation and service to you.

Thank you Amir

– Su-B.com owner

rob-mandersloot
MST Security

Ik heb mijn website door Faktor 22 laten ontwerpen. En ben ontzettend tevreden met het eindresultaat! Amir is enorm betrokken, geen uitdaging is hem teveel. Hij komt met veel creatieve ideeën. En voelt precies aan wat je wil. Hij is echte designer! Een aanrader!

Ik werk reeds een aantal jaren nauw samen met Amir en ben zeer tevreden over de oplossingen die hij onze organisatie heeft gebracht. De aankomende jaren hoop ik nog vele mooie verbeteringen door te kunnen voeren met zijn hulp en back-up!

- Sales Manager PLM (3DS) Solutions at infostrait

Medistitch Beeldmerk Faktor 22
Medistitch

Amir heeft alles wat een goede webdesigner maakt, tijdens onze samenwerking heb ik dat met plezier mogen meemaken. Het is een talent om iemands gedachten over te nemen en daar werk van te maken.

De MediStitch website die Amir heeft ontworpen was precies wat ik in gedachten had en hij heeft er nog een flinke schep bovenop gedaan. Je kunt bij hem vrijuit zeggen als je het net iets anders wilt dus hij is zeer flexibel en geduldig.

Kortom de communicatie, inhoud, design en techniek was perfect. Ik kijk uit naar een verdere samenwerking in de toekomst!

aparna-events
Aparna Events
Anima Ruissen

Waaauuuw! Dat was onze eerste reactie toen we onze site​, ontwikkeld door Faktor 22​,​ ​zagen. Het is het eindresultaat van een inspirerende samenwerking. Inspirerend omdat Amir met ons meedacht, het gedachtegoed van Aparna Events begreep en het visuele plaatje wat wij in ons hoofd hadden zelfs beter maakte dan wij ons hadden voorgesteld. Tijdens de samenwerking stond Faktor 22 ook open voor onze ideeën. ​Uit scherpe inhoudelijke gesprekken volgden goede keuzes voor onze site en huisstijl waar iedereen zich in kon vinden. Onze samenwerking is daarom nog niet voorbij. Ook ons promotiemateriaal gaan we verder ontwikkelen bij Faktor 22!

Dag Amir, het was een feest om jou samen te werken. Ik heb bewondering voor jou dat je van mijn ongeordende creativiteit een prachtige website heb gemaakt waar ik elke dag blij van word.

Wij kwamen met ons vraagstuk bij Faktor22 toen er nog niks aan huisstijl aanwezig was en we nog geen idee hadden welke richting we op moesten. Vanaf het begin verliep de samenwerking met ons contactpersoon Amir geweldig.

Dankzij enorm veel creativiteit, professionaliteit en inlevingsvermogen van Faktor22 is onze input omgetoverd naar een concrete huisstijl en een supergaaf logo.
Het huisstijlhandboek geeft ons veel houvast bij het gebruik van onze logo´s. Met de deliverables van Faktor22 kunnen wij nog sneller onze merknaam laden bij onze doelgroep. We ontvangen tot op de dag van vandaag complimenten over ons logo.

landgoed-bleijendijk-beeldmerk
Herma Winnemuller

Ik weet niet goed wat ik nog toe kan voegen aan de vorige reviews. De samenwerking met Amir is super en het resultaat van zijn werk professioneel. Absolute aanrader.

relay42-beeldmerk
Relay42

I’ve worked with Amir on diverse projects including printed marketing materials, advertising and re-branding of corporate identity.

What impresses me the most about Amir is that he is dedicated to the whole creative process - from the first idea to the delivering of the final print material. When working on new projects, he’s the person I call for ideas and practical tips. In his work, he has a sharp eye for details and takes care that our projects look professional, unique and consistent.
Amir is very flexible and reliable. He has the rare quality to work creatively under pressure and has proven to get things done on time.

In short: Amir is a practical creative professional who strives for design excellence and makes sure that the process is easy, inspiring and productive.

- Kalina Dancheva, Relay42

sohail-ziai
Sohail Ziai

Amir Fahimnia heeft voor mij verschillende werkzaamheden verricht. Vanaf dag één hebben wij een plan gemaakt voor de uitstraling van de nieuw te ontwerpen website. Hij is er direct aan begonnen en al snel kreeg ik een telefoontje.

Het logo was af! Ik was zeer tevreden met het resultaat, maar werd ook verrast door de verschillende originele ideeën die hij had. Amir kon alles goed onderbouwen en wist mij over te halen het hele concept en de vormgeving op die manier aan te pakken. Ik heb er geen spijt van hem 'carte blanche' te hebben gegeven. Blindelings heb ik kunnen vertrouwen op zijn expertise. Daardoor kon ik mij bezighouden met mijn eigen werk en heb ik enige tijd geleden het eindresultaat mogen goedkeuren.

Uiteindelijk ben ik erg opgelucht dat ik met Amir in zee ben gegaan. Hij werkt hard, is getalenteerd en ervaren. Amir komt altijd zijn afspraken na en gaat net iets verder voor zijn klanten. Dit alles heeft zeer goed uitgepakt voor GSM Shop Zainab. Bedankt Amir!

Sohail Ziai, GSM Shop Zainab

angelique-manders
Angelique Manders

Amir is een ervaren ondernemer die heel goed kan luisteren naar wat jij met jouw bedrijf wilt uitstralen. Hij is erg empatisch en heeft het vermogen om gevoel en sfeer vorm te geven en te vertalen naar een mooie professionele website. Ik kan iedereen Faktor 22 aanraden.

Angelique Manders, AMRC

gsmreparatieshop
GSM Reparatie Shop

Met veel blijdschap willen we jullie bedanken. Het is voor ons een prettige samenwerking geweest, en dat zegt natuurlijk iets over jullie deskundigheid. We hebben vaker met ander bedrijven te maken gehad maar jullie zijn veruit de beste.

We hebben nu eindelijk een website en een partner die naar onze wensen voldoet. We zullen jullie zeker aanraden!!!!!!!

Bedankt voor alles,

Groetjes, Team GSM Reparatie Shop

rashed-akbari-4tophone-75x75
Rashed

Faktor 22 heeft een grote bijdrage geleverd aan het opstarten en ontwikkelen van 4tophone. Het succes van 4tophone is in belangrijke mate te danken aan Faktor 22 inbreng. Als startende ondernemer is de vindbaarheid van je aanbod van groot belang. Vanaf de start van mijn bedrijf, heeft Faktor 22 me hierbij uitstekend ondersteund. Amir is een persoon die het luisteren tot kunst heeft verheven. Dus marketing technisch een ideale partner. Mijn compliment!

When I needed help with some design issues, somebody highly recommended Amir Fahimnia to me. I am a game inventor and an author of visual books. Ever since we first worked together, Amir has become invaluable to my work. I am regularly enlisting his help and always to my greatest satisfaction.

Because of his ability as a natural problem solver and being a creative professional it is a pleasure to work with him. I am highly recommending Amir! He will be an asset in your problem solving and provide you with design solutions of the highest qualty.

Sincerely, Ivan Moscovich

neopost
Gea Hermans
Neopost Marketing

Wij hebben diverse keren met Amir samengewerkt. Hij heeft voor ons diverse keren foto's gemaakt tijdens onze teambuildingsactiviteiten. Het resultaat was iedere keer weer heel mooi! Amir is creatief en denkt goed mee. Zelfs met activiteiten waarbij het moeilijk is om foto's te maken komt hij met oplossingen waardoor het toch mogelijk wordt. Amir is betrouwbaar, creatief, professioneel een aanrader om mee samen te werken

- Gea Hermans, Neopost

Iedereen die op zoek is naar professioneel vormgevingswerk kan ik van harte aanbevelen contact op te nemen met Amir van Faktor22. Hij is zeer sociaal en klantgericht, en heeft binnen zeer korte tijd voor mij een huisstijl en logo gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Ik gun iedereen van harte om klant te worden van Amir!

- Bas Naus, One Sweet World

new-look-borduurstudio
Ralf de Haardt

Amir heeft ons logo ontworpen en vervolgens precies de site gemaakt zoals wij hem wilde hebben die ook op een mobiel goed werkt.

Amir is creatief en leuk om mee samen te werken, echt een aanrader.

- Ralf de Haardt, New Look Borduurstudio

Amir van Faktor 22 heeft onze website en webwinkel gebouwd. Het resultaat mag er wezen. Hij is creatief, betrouwbaar, professioneel en zeer sociaal. Elk probleem lost hij lachend op. Met Amir is het prima samenwerken.

tax-tigers
Sem Schäning

Amir Fahimnia is de man achter Faktor 22. Amir beschikt over een uitzonderlijke mix van talent, professionaliteit en sociale vaardigheden. Hij heeft een waanzinnige huisstijl voor onze belastingadviespraktijk Tax Tigers ontwikkeld. Onze klantenkring bestaat uit een flink aantal MKB-ondernemers. Wij raden Amir regelmatig aan bij onze relaties en klanten!

- Sem Schäning, Tax Tigers

newrootz
Janneke van Lier

Amir heeft voor onze stichting de huisstijl, de website en design van digitale flyers, gadgets en zo veel meer ontwikkeld. Wij kiezen ervoor om met hem te werken omdat hij onze ideeën altijd aanvult met zijn eigen creatieve invalshoeken en advies over wat kan aansluiten bij de jongeren waarmee wij werken.

Hij is altijd heel prettig om mee samen te werken, betrouwbaar, toegewijd, en snel, maar bovenal een kunstenaar. Hij luistert goed naar onze wensen en weet altijd iets nieuws te creëren. New Rootz heeft dankzij Amir de uitstraling die we zochten: colourful, global, in beweging, uitdagend en ondernemend.

- Janneke van Lier, New Rootz

into-soul
Dennis Alciyan

"Mijn website INTO SOUL moest de perfecte uitstraling hebben: stijlvol, warm, cool en creatief. Deze woorden passen ook perfect bij Amir en daarom heb ik hem gevraagd om de site te ontwerpen en bouwen. Het eindresultaat overtreft al mijn verwachtingen.

Amir luistert altijd goed naar wat ik wil, maar komt ook met eigen ideeën. Technische perfectie is voor hem net zo belangrijk als sfeer en gevoel. Dat geeft zijn werk nét dat beetje extra dat nodig is om eruit te springen op het world wide web.

Dankzij Amir is INTO SOUL niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar heeft de site ook echt een soul!"

partsfix
Suley Zamani

Amir Fahimnia heeft veel ideeën en kan goed samenwerken. Hij denk mee. Amir is bij ons altijd vrij geweest om zijn creativiteit te laten zien. Dit heeft heel goed uitgepakt voor Partsfix. Wij zijn altijd blij met de resultaten en raden Faktor 22 vaak aan onze klanten!

- Suley Zamani, Partsfix