• REVIEWS

    We krijgenGemiddelde van 5 op een totaal van 19 beoordelingen
    faktor22-reviews-header

De kernkwaliteiten van Amir die wij ervaren hebben zijn: creativiteit, flexibiliteit, invoelend vermogen, technische vakkennis, oog voor schoonheid. Deze eigenschappen maken dat alle ideeën en producten van ons bedrijf Ameg tot een coherent en gebruiksvriendelijke website zijn omgevormd. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om hem verder in te schakelen voor vormgeving van presentaties en performances.

Ik werk reeds een aantal jaren nauw samen met Amir en ben zeer tevreden over de oplossingen die hij onze organisatie heeft gebracht. De aankomende jaren hoop ik nog vele mooie verbeteringen door te kunnen voeren met zijn hulp en back-up!

- Sales Manager PLM (3DS) Solutions at infostrait

aparna-events
Anima Ruissen

Waaauuuw! Dat was onze eerste reactie toen we onze site​, ontwikkeld door Faktor 22​,​ ​zagen. Het is het eindresultaat van een inspirerende samenwerking. Inspirerend omdat Amir met ons meedacht, het gedachtegoed van Aparna Events begreep en het visuele plaatje wat wij in ons hoofd hadden zelfs beter maakte dan wij ons hadden voorgesteld. Tijdens de samenwerking stond Faktor 22 ook open voor onze ideeën. ​Uit scherpe inhoudelijke gesprekken volgden goede keuzes voor onze site en huisstijl waar iedereen zich in kon vinden. Onze samenwerking is daarom nog niet voorbij. Ook ons promotiemateriaal gaan we verder ontwikkelen bij Faktor 22!

Wij kwamen met ons vraagstuk bij Faktor22 toen er nog niks aan huisstijl aanwezig was en we nog geen idee hadden welke richting we op moesten. Vanaf het begin verliep de samenwerking met ons contactpersoon Amir geweldig.

Dankzij enorm veel creativiteit, professionaliteit en inlevingsvermogen van Faktor22 is onze input omgetoverd naar een concrete huisstijl en een supergaaf logo.
Het huisstijlhandboek geeft ons veel houvast bij het gebruik van onze logo´s. Met de deliverables van Faktor22 kunnen wij nog sneller onze merknaam laden bij onze doelgroep. We ontvangen tot op de dag van vandaag complimenten over ons logo.

landgoed-bleijendijk-beeldmerk

Ik weet niet goed wat ik nog toe kan voegen aan de vorige reviews. De samenwerking met Amir is super en het resultaat van zijn werk professioneel. Absolute aanrader.

relay42-beeldmerk

I’ve worked with Amir on diverse projects including printed marketing materials, advertising and re-branding of corporate identity.

What impresses me the most about Amir is that he is dedicated to the whole creative process - from the first idea to the delivering of the final print material. When working on new projects, he’s the person I call for ideas and practical tips. In his work, he has a sharp eye for details and takes care that our projects look professional, unique and consistent.
Amir is very flexible and reliable. He has the rare quality to work creatively under pressure and has proven to get things done on time.

In short: Amir is a practical creative professional who strives for design excellence and makes sure that the process is easy, inspiring and productive.

- Kalina Dancheva, Relay42

sohail-ziai

Amir Fahimnia heeft voor mij verschillende werkzaamheden verricht. Vanaf dag één hebben wij een plan gemaakt voor de uitstraling van de nieuw te ontwerpen website. Hij is er direct aan begonnen en al snel kreeg ik een telefoontje.

Het logo was af! Ik was zeer tevreden met het resultaat, maar werd ook verrast door de verschillende originele ideeën die hij had. Amir kon alles goed onderbouwen en wist mij over te halen het hele concept en de vormgeving op die manier aan te pakken. Ik heb er geen spijt van hem 'carte blanche' te hebben gegeven. Blindelings heb ik kunnen vertrouwen op zijn expertise. Daardoor kon ik mij bezighouden met mijn eigen werk en heb ik enige tijd geleden het eindresultaat mogen goedkeuren.

Uiteindelijk ben ik erg opgelucht dat ik met Amir in zee ben gegaan. Hij werkt hard, is getalenteerd en ervaren. Amir komt altijd zijn afspraken na en gaat net iets verder voor zijn klanten. Dit alles heeft zeer goed uitgepakt voor GSM Shop Zainab. Bedankt Amir!

Sohail Ziai, GSM Shop Zainab

angelique-manders

Amir is een ervaren ondernemer die heel goed kan luisteren naar wat jij met jouw bedrijf wilt uitstralen. Hij is erg empatisch en heeft het vermogen om gevoel en sfeer vorm te geven en te vertalen naar een mooie professionele website. Ik kan iedereen Faktor 22 aanraden.

Angelique Manders, AMRC

gsmreparatieshop

Met veel blijdschap willen we jullie bedanken. Het is voor ons een prettige samenwerking geweest, en dat zegt natuurlijk iets over jullie deskundigheid. We hebben vaker met ander bedrijven te maken gehad maar jullie zijn veruit de beste.

We hebben nu eindelijk een website en een partner die naar onze wensen voldoet. We zullen jullie zeker aanraden!!!!!!!

Bedankt voor alles,

Groetjes, Team GSM Reparatie Shop

rashed-akbari-4tophone-75x75

Faktor 22 heeft een grote bijdrage geleverd aan het opstarten en ontwikkelen van 4tophone. Het succes van 4tophone is in belangrijke mate te danken aan Faktor 22 inbreng. Als startende ondernemer is de vindbaarheid van je aanbod van groot belang. Vanaf de start van mijn bedrijf, heeft Faktor 22 me hierbij uitstekend ondersteund. Amir is een persoon die het luisteren tot kunst heeft verheven. Dus marketing technisch een ideale partner. Mijn compliment!

When I needed help with some design issues, somebody highly recommended Amir Fahimnia to me. I am a game inventor and an author of visual books. Ever since we first worked together, Amir has become invaluable to my work. I am regularly enlisting his help and always to my greatest satisfaction.

Because of his ability as a natural problem solver and being a creative professional it is a pleasure to work with him. I am highly recommending Amir! He will be an asset in your problem solving and provide you with design solutions of the highest qualty.

Sincerely, Ivan Moscovich

neopost
Neopost Marketing

Wij hebben diverse keren met Amir samengewerkt. Hij heeft voor ons diverse keren foto's gemaakt tijdens onze teambuildingsactiviteiten. Het resultaat was iedere keer weer heel mooi! Amir is creatief en denkt goed mee. Zelfs met activiteiten waarbij het moeilijk is om foto's te maken komt hij met oplossingen waardoor het toch mogelijk wordt. Amir is betrouwbaar, creatief, professioneel een aanrader om mee samen te werken

- Gea Hermans, Neopost

Iedereen die op zoek is naar professioneel vormgevingswerk kan ik van harte aanbevelen contact op te nemen met Amir van Faktor22. Hij is zeer sociaal en klantgericht, en heeft binnen zeer korte tijd voor mij een huisstijl en logo gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Ik gun iedereen van harte om klant te worden van Amir!

- Bas Naus, One Sweet World

new-look-borduurstudio

Amir heeft ons logo ontworpen en vervolgens precies de site gemaakt zoals wij hem wilde hebben die ook op een mobiel goed werkt.

Amir is creatief en leuk om mee samen te werken, echt een aanrader.

- Ralf de Haardt, New Look Borduurstudio

Amir van Faktor 22 heeft onze website en webwinkel gebouwd. Het resultaat mag er wezen. Hij is creatief, betrouwbaar, professioneel en zeer sociaal. Elk probleem lost hij lachend op. Met Amir is het prima samenwerken.

tax-tigers

Amir Fahimnia is de man achter Faktor 22. Amir beschikt over een uitzonderlijke mix van talent, professionaliteit en sociale vaardigheden. Hij heeft een waanzinnige huisstijl voor onze belastingadviespraktijk Tax Tigers ontwikkeld. Onze klantenkring bestaat uit een flink aantal MKB-ondernemers. Wij raden Amir regelmatig aan bij onze relaties en klanten!

- Sem Schäning, Tax Tigers

newrootz

Amir heeft voor onze stichting de huisstijl, de website en design van digitale flyers, gadgets en zo veel meer ontwikkeld. Wij kiezen ervoor om met hem te werken omdat hij onze ideeën altijd aanvult met zijn eigen creatieve invalshoeken en advies over wat kan aansluiten bij de jongeren waarmee wij werken.

Hij is altijd heel prettig om mee samen te werken, betrouwbaar, toegewijd, en snel, maar bovenal een kunstenaar. Hij luistert goed naar onze wensen en weet altijd iets nieuws te creëren. New Rootz heeft dankzij Amir de uitstraling die we zochten: colourful, global, in beweging, uitdagend en ondernemend.

- Janneke van Lier, New Rootz

into-soul

"Mijn website INTO SOUL moest de perfecte uitstraling hebben: stijlvol, warm, cool en creatief. Deze woorden passen ook perfect bij Amir en daarom heb ik hem gevraagd om de site te ontwerpen en bouwen. Het eindresultaat overtreft al mijn verwachtingen.

Amir luistert altijd goed naar wat ik wil, maar komt ook met eigen ideeën. Technische perfectie is voor hem net zo belangrijk als sfeer en gevoel. Dat geeft zijn werk nét dat beetje extra dat nodig is om eruit te springen op het world wide web.

Dankzij Amir is INTO SOUL niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar heeft de site ook echt een soul!"

partsfix

Amir Fahimnia heeft veel ideeën en kan goed samenwerken. Hij denk mee. Amir is bij ons altijd vrij geweest om zijn creativiteit te laten zien. Dit heeft heel goed uitgepakt voor Partsfix. Wij zijn altijd blij met de resultaten en raden Faktor 22 vaak aan onze klanten!

- Suley Zamani, Partsfix

72 + 3 =

Faktor 22