Voor gelikte vormgeving kies je Faktor 22

Een cirkel is een cirkel en een vierkant is een vierkant. Of toch niet? Bij Faktor 22 denken we ook aan de flexibiliteit van vormen en wat ze vertegenwoordigen. Dus heb je behoefte aan méér dan alleen cirkels en vierkantjes, neem dan contact op met Faktor 22 en laat ons je verbazen met de vele mogelijkheden van de grafische vormgeving

faktor22-taxtigers-logo-ontwerp

We geven vorm aan de visuele identiteit van je bedrijf

Er zijn mensen die ‘leuk kunnen tekenen’ en er zijn mensen die ontwerpen en daadwerkelijk iets creëren. Waarbij je met elke lijn op het scherm of op papier iets ziet veranderen; er iets ontstaat. Niet iedereen heeft die gave. Gebruik een professional om het verschil te maken tussen je buurjongen/neefje/huis-tuin-en keukenillustrator en een grafisch ontwerper. Het loont.

Visie en gevoel voor design; een unieke combinatie

Geef een grafisch ontwerper naast een paar steekwoorden de vrije hand en hij zal je verbluffen met prachtige creaties en ontwerpen in verschillende stijlen. Doordat de grafisch ontwerper denkt in beelden en lagen, heeft het eindresultaat niet alleen meer diepte, maar heeft het ook het gewenste effect als het op de markt wordt gebracht of online komt.

Nieuwe huisstijl nodig? Faktor 22 creëert jouw identiteit!

Het trekt mensen aan en zet ze aan het denken. Als dan gevolg daarvan is dat deze mensen actie gaan ondernemen en jouw product of dienst aankopen/inschakelen, dan is het dubbele winst! De wereld is een mooi ontwerp rijker en je bedrijf maakt meer omzet. Win-win.

Grafisch vormgever nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres

Faktor 22 ontwerpt van brochure tot website. Voor print en screen voor bedrijven in bijna alle branches. Flyers, brochures, visitekaartjes, complete huisstijlen en webdesign zijn voor ons dagelijkse kost. We weten hoe we een ontwerp kunnen maken dat je doelgroep raakt en online een indruk achterlaat. Een ontwerp dat aantrekkelijk is. Samen met jou stippelen we een strategie uit om je huisstijl naar een hoger plan te brengen. Creativiteit is daarbij het lijdend voorwerp. Graag bekijken we met jou de mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.

relay42-tag-data-management-faktor22

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van webdesign? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen

Faktor 22