• Smashing website

    van concept tot positionering

    Webdesign Bureau Banner Faktor 22

Webdesign op maat; van informatieve website tot webshop.

Of het nu om opdrachten gaat van internationale klanten of kleine bedrijven uit de regio; we hebben het allemaal al een keer gezien en gedaan. Onze ervaring in het bedenken, ontwerpen en technisch realiseren van websites heeft al voor deze klanten een positieve bijdrage geleverd.

Goedrecht Advocaten Mobile Faktor 22
AMEG Website Faktor 22

Smashing webdesign nodig?

Doordat wij ons verdiepen in niet alleen jouw wensen, maar ook die van jouw doelgroep kunnen wij planmatig en doelgericht te werk gaan. Zo stemmen wij alles af op jouw doelgroep en valt jouw project ook echt op. Daar wordt toch iedereen blij van?! Faktor 22 werkt vanuit het hart van Nijmegen, maar kijkt ook verder dan de stadsgrenzen van deze creatieve stad van Gelderland.

Fraai webdesign?

Vormgeving is belangrijk voor Faktor 22, design is voor ons een kunstvorm die tot uiting komt in praktische sites, duidelijke huisstijl en herkenbare logo’s. We hebben een duidelijke visie en proberen met de wensen van de klant samen tot een prachtig webdesign te komen. Door onze deskundigheid op het gebied van fotografie, tekst en video is het eindproduct tot in de puntjes verzorgd.

Goedrecht Advocaten Webdesign Faktor 22
GSM Reparatie Direct mobile Faktor 22

Website? WordPress!

Iedereen wil graag dat zijn website er goed uitziet en dat alles wat erop staat ook klopt. Maar hoe zit het met de overzichtelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid? Bij Faktor 22 werken we met websites die gebaseerd zijn op een WordPress CMS. Hierdoor zijn ze gebruiksvriendelijk en veilig en is benodigde informatie snel te vinden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Scoren met jouw website in de zoekmachines? Faktor 22 zorgt dat je vindbaar bent. Dit doen wij onder andere door het bepalen en doorvoeren van de juiste zoektermen en optimaliseren van de layout. Bij Reclamebureau Faktor 22 zijn wij gespecialiseerd in het gebruiken van de juiste tools om jou in de spotlight te zetten.

Arts Portaal Mobile Faktor 22

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van webdesign? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen