Webdesign op maat; van informatieve websites tot webshops.

Jouw bedrijf heeft vast iets heel moois te bieden. Of misschien wel iets heel handigs. Iets waar niet veel mensen verstand van hebben. En je wilt dit graag aan de wereld laten zien: “Kijk! Dit zijn wij, dit maken wij!”

Wij hebben geen verstand van wat je doet of maakt, maar we kunnen het wel laten zien!

Smashing website nodig? Wij bouwen van jouw losse puzzelstukjes één geheel!

Bij Faktor 22 weten we waar we mee bezig zijn. Of het nu internationale klanten zijn of kleine bedrijven uit de regio. We hebben het allemaal al een keer gezien en gedaan. Onze ervaring in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren heeft al voor vele klanten een positieve bijdrage geleverd. Doordat wij ons verdiepen in niet alleen jouw wensen, maar ook die van je doelgroep kunnen wij planmatig en doelgericht te werk gaan. Zo maken wij prachtige dingen om je producten en diensten op z’n mooist neer te zetten en valt jouw project ook echt op. Daar wordt toch iedereen blij van?! Faktor 22 werkt vanuit het hart van Nijmegen, maar kijkt verder dan de stadsgrenzen van deze creatieve hoofdstad van Gelderland.

Faktor 22 heeft kennis en kunde in huis voor het creëren van jouw perfecte site!

Faktor 22 kiest voor fraaie ontwerpen en uitvoeringen. Vormgeving is voor dit Nijmeegse bedrijf erg belangrijk, want design is voor ons een kunstvorm die tot uiting komt in praktische sites, duidelijke huisstijl en herkenbare logo’s. We hebben een duidelijke visie en proberen met de wensen van de klant samen te komen tot iets prachtigs. Door middel van deskundige medewerkers op het gebied webdesign, fotografie, tekst en video is het eindproduct tot in de puntjes verzorgd en kunnen we zorgen dat jouw bedrijf of product ook goed in de markt gezet kan worden.

CMS/WordPress

Tegenwoordig werken veel bedrijven met CMS (Content Management Systeem). Zo ook Faktor 22. Met een CMS is je website zeer eenvoudig te beheren. Wij bieden een pakket dat tegenwoordig heel veel gebruikt wordt, waardoor het aantal extensies (handige extra’s) snel groter wordt.

Het bij ons te verkrijgen CMS systeem (WordPress) is geschikt voor iedereen; van kleine particuliere websites tot sites van grote bedrijven. En als je graag snel iets zelf wilt invoeren, is dat geen enkel probleem!

Door de duidelijke uitleg van Faktor 22 krijg je het binnen no time in de vingers. Besteed je het liever uit? Ook dan staan wij voor je klaar met hulp en advies. Maak een afspraak om langs te komen op ons kantoor in Nijmegen!

Bedrijven en particulieren

Je wilt graag dat je bedrijf gevonden wordt. Waar zit het bedrijf? Klanten willen weten hoever ze ergens vanaf zitten. Maar ook op het internet is het handig snel gevonden te worden. Door enkele handige zoekwoorden te gebruiken, kun je klanten met zo weinig mogelijk tussenstappen op jouw site terecht laten komen.

Maar je wilt ook dat je herkenbaar bent voor je klanten. Onderscheidend en geen dertien in een dozijn. Dan ben je bij Faktor 22 aan het juiste adres! Wij analyseren jouw onderneming en leggen de nadruk op een herkenbare huisstijl voor de doelgroep. Van hieruit ontwerpen wij niet alleen een zeer aantrekkelijke, maar bovenal gebruiksvriendelijke website. Dat betekent navigeren door de overzichtelijke menu’s, waarbij de benodigde informatie eenvoudig gevonden wordt. Zo kun jij je bezig blijven houden met waar je goed in bent!

Webdesign: a work of art

Faktor 22 kiest voor fraaie ontwerpen en uitvoeringen. Vormgeving is voor ons erg belangrijk, want design is voor ons een kunstvorm die tot uiting komt in praktische sites, duidelijke huisstijl en herkenbare logo’s. We hebben een duidelijke visie en proberen met de wensen van de klant samen te komen tot iets prachtigs. Door middel van deskundige medewerkers op het gebied webdesign, fotografie, tekst en video is het eindproduct tot in de puntjes verzorgd en kunnen we zorgen dat jouw bedrijf of product ook goed in de markt gezet kan worden.

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van webdesign? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen

Faktor 22