• Smashing website: van concept tot positionering

    Webdesign Bureau Nijmegen

Webdesign op maat; van informatieve website tot webshop.

Smashing website nodig? Of het nu internationale klanten zijn of kleine bedrijven uit de regio. We hebben het allemaal al een keer gezien en gedaan. Onze ervaring in het bedenken, ontwerpen en technisch realiseren van websites heeft al voor vele klanten een positieve bijdrage geleverd.

Smashing website nodig? Wij stemmen alles af op jouw doelgroep.

Doordat wij ons verdiepen in niet alleen jouw wensen, maar ook die van je doelgroep kunnen wij planmatig en doelgericht te werk gaan. Zo maken wij prachtige dingen om je producten en diensten op z’n mooist neer te zetten en valt jouw project ook echt op. Daar wordt toch iedereen blij van?! Faktor 22 werkt vanuit het hart van Nijmegen, maar kijkt verder dan de stadsgrenzen van deze creatieve hoofdstad van Gelderland.

Faktor 22 heeft kennis en kunde in huis voor het creëren van jouw perfecte site!

Faktor 22 kiest voor fraaie ontwerpen en uitvoeringen. Vormgeving is belangrijk, design is voor ons een kunstvorm die tot uiting komt in praktische sites, duidelijke huisstijl en herkenbare logo’s. We hebben een duidelijke visie en proberen met de wensen van de klant samen te komen tot iets prachtigs. Door deskundigheid op het gebied van webdesign, fotografie, tekst en video is het eindproduct tot in de puntjes verzorgd en kunnen we zorgen dat jouw bedrijf of product ook goed in de markt gezet kan worden.

Website? WordPress!

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en superveilig

Iedereen wil graag dat zijn website er goed uitziet en dat alles wat erop staat ook klopt. Maar kan de klant er niets op vinden, dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid direct doorklikken. In de huidige online wereld ben je sneller ingeruild dan je een lamp kunt vervangen. Daarom werken we bij Faktor 22 met websites die gebaseerd zijn op een WordPress CMS. Hierdoor zijn ze gebruiksvriendelijker en overzichtelijk. Alles is snel te vinden, maar ook contact opnemen is makkelijk.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Scoor met jouw website in de zoekmachines

Zorg dat je vindbaar bent voor de grote zoekmachines. Denk hierbij aan het bepalen en doorvoeren van de juiste zoektermen, snelheid van de pagina en of de auteur al meerdere (hoog gekwalificeerde) online vermeldingen op zijn naam heeft. Lastig? Dat klopt! Maar bij Reclamebureau Faktor 22 zijn wij gespecialiseerd in het gebruiken van de juiste tools om jou in de spotlight te zetten!

Vrijblijvend meer informatie?

Wilt u weten wat Faktor 22 voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van webdesign? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op via +31 (0)6 15 20 48 86 of info@faktor22.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wat klanten over ons zeggen

Faktor 22