• WEBSITE ONDERHOUD

    faktor22-website-onderhoud-header
faktor22-wordpress-website-onderhoud

WordPress website onderhoud

Je website heeft –net als je auto- regelmatig behoefte aan een onderhoudsbeurt. Houd je website up to date door een periodieke check up!

Je wilt natuurlijk dat dit goed gebeurt en je wilt zeker zijn van een snelle service. Sluit daarvoor een onderhoudscontract af bij Faktor 22. Al het onderhoud aan je site wordt binnen twee werkdagen door ons verwerkt. Het kan zowel gaan om een simpele als om een zeer uitgebreide website. Zo weet je dat alles altijd goed functioneert. Na de aanpassingen zorgen wij voor een update en werkt alles beter en sneller dan voorheen.

Wij bij Faktor 22 willen graag dat iedereen zich welkom bij ons voelt dus ook als je site niet door ons gebouwd is. Wij staan voor je klaar om nieuwe functies toe te voegen, je site op te schonen of jouw site verder uit te breiden. Zo blijft je site bij de tijd.

Het is door middel van ons op maat gemaakte website ook mogelijk zelf items aan te passen op je website of het website onderhoud helemaal zelfstandig te doen.

faktor22-stabiele-wordPress-website

Stabiele WordPress website

Het vastlopen van je site of van de plugins komt nooit op een gunstig moment. Zorg dat je de onvrede vóór bent door regelmatige updates van WordPress, thema’s en plugins.

Wij nemen dit voor onze rekening. We weten van plugins hoe ze in elkaar steken en wanneer een update er aan zit te komen. Zo zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.

Als er bij het updaten iets misgaat, dan lossen wij het op. Het onderhoud van je website is namelijk onze verantwoordelijkheid geworden.

Naast de updates maken we ook extra dagelijkse backups van de database en wekelijkse backups van de gehele website.

faktor22-onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Je wilt graag weten waar je aan toe bent en wat de kosten zullen zijn. Daarom werken we bij Faktor 22 websiteonderhoud met een onderhoudscontract op maat.

Je koopt vooraf een aantal uren in tegen een scherper tarief. Zijn er aanpassingen nodig, zoals het aanpassen van prijzen, het toevoegen/aanpassen van tekst, het plaatsen van foto’s of het verder optimaliseren van je website voor de zoekmachine?

Profiteer dan van service op maat met een onderhoudscontract. Je kunt een e-mail met alle wijzigingen naar Faktor 22 sturen of bellen.

Wij houden al ons uren bij. Transparant werken betekent dat je weet wat wij en wanneer wij het doen. Daarom kun je op elk gewenst moment van ons een urenverantwoording overzicht ontvangen.

WordPress website laten beheren door Faktor 22? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend meer informatie?

Wat klanten over ons zeggen