• WORDPRESS

    wordpress-header
wordpress-ontwikkeling

Website ontwikkeling

WordPress is gebruiksvriendelijk en stabiel. Niet voor niets is dit het meest gebruikte CMS ter wereld! Lees verder ›

wordpress-ondersteuning

WordPress ondersteuning

WordPress werkzaamheden die blijven liggen? Met onze strippenkaarten breng je het traject weer op gang. Lees verder ›

wordpress-training

WordPress training

Leer in twee dagdelen om je eigen WordPress website te bouwen en om deze te onderhouden. Lees verder ›

WordPress, waarom zou ik dat willen?

WordPress is een product wat niet door een enkele handige computernerd in elkaar wordt gezet. Wereldwijd zijn vele ontwikkelaars continu bezig met het verbeteren van WordPress, waardoor het systeem al veel basiselementen bevat die wij graag in jouw website willen stoppen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • De flexibiliteit waarmee duizenden plugins met extra functionaliteiten kunnen worden gebruikt;
  • Door de zoekmachineoptimalisatie en uiteraard de koppeling aan de sociale netwerken is WordPress uitermate geschikt voor het gebruik van internetmarketing. Daardoor vergroot je je netwerk en trek je ongemerkt veel meer klanten aan;
  • WordPress is een product wat niet alleen van hoogstaande kwaliteit is; het is ook nog eens prettig voor je portemonnee. Het programma is gratis te downloaden en ook de updates zijn voor nop! Dat zijn fijne berichten;
  • Naast leveranciersonafhankelijk is WordPress vooral heel erg gebruiksvriendelijk en dat is heel prettig voor de gebruiker, de klant èn voor de persoon die de site onderhoudt!

Wat mag dat kosten, zo’n WordPress website?

Er zijn vele mensen met allemaal verschillende ideeën over hoe hun website eruit moet zien, welke functies op een bepaalde manier moeten werken en hoe zij zelf de website in beheer willen houden of juist het hele ‘gedoe’ uit handen willen geven en er zelf geen omkijken naar hebben. Met zoveel diversiteit krijg je ook vele verschillende prijzen. Daarom hebben we gekozen om een aantal pakketten samen te stellen, waarbij je nog enige vrijheid hebt voor de nuances die je in gedachten hebt. Niets zo veranderlijk als de mens, nietwaar?

Gemiddeld kost een traject voor de ontwikkeling van een nieuwe WordPress website tussen de € 800 en €8.000.

Bekijk eerst wat elk pakket je te bieden heeft en hoe jouw wensen matchen met de inhoud van de pakketten. Maar bedenk ook even of bepaalde ideeën realistisch zijn als je je budget naast de prijs legt van wensen die ‘Sky High’ zijn. Twijfel je? Vraag dan hier een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Alles is beter te overleggen met een kopje koffie erbij, nietwaar?

WordPress website laten beheren door Faktor 22? Neem contact met ons op!

Vrijblijvend meer informatie?

Wat klanten over ons zeggen